Didim
KSM härkätie2018

Lähde perheen kanssa sienimetsään

Metsä rauhoittaa ja virkistää. Mitä jos lähtisit tänään lasten kanssa sienimetsään?

Sienet ovat hyviä kuidun lähteitä. Sienissä on suuri kivennäis- ja hivenainepitoisuus. Ne sisältävät erityisesti kaliumia, rautaa, sinkkiä ja seleeniä.
Metsä on melkoinen ruoka-aitta sienien suhteen. Muista myös, että on Suomessa yli 3000 sientä, joista osa on myrkyllisiä. Poimi vain sellaisia sieniä, jotka varmasti tunnistat.

Eläkeliiton Someron yhdistys järjesti sieniretken.

 

Lue lisää perjantain 1.9. Somero-lehdestä

 

Kantarelli on hyvä ruokasieni.

Renne Roos innostui sienestyksestä. Poika osallistui yhdessä äitinsä Kati Rooin kanssa Eläkeliiton Someron yhdistyksen sieniretkelle.

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry