Didim
KSM härkätie2018

Lautakunta siirsi Rauhankallion lopettamista kesälle 2018

Perusturvalautakunta päätyi esittämään kaupunginhallitukselle ja valtuustolle, että nämä ottavat erillisinä asiana käsittelyynsä Rauhankallion ryhmäkodin lakkauttamisen. Lautakunnan esitys on, että toiminta Rauhankalliossa päättyisi vuoden 2018 kesäkuun loppuun mennessä eikä vielä vuodenvaihteessa. Asukkaille etsitään paikat Somerolta.
Päätös syntyi äänestyksellä.

Lue lisää perjantain 22.9. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry