Didim
KSM härkätie2018

Liisa Mattila kulttuurituottajaksi

 

someron Kulttuurin uudeksi kulttuurituottajan sijaiseksi on valittu Liisa Mattilan Kuusistosta. Hän aloittaa työnsä 16.10.
Mattila on kouluttautunut muun muassa Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa kulttuurimanageriksi.
Hän on toiminut tuottajana useissa projekteissa esimerkiksi Linnateatterissa, Oopperakammarissa sekä Turun ja Naantalin Musiikkijuhlilla.
– Vaikka haluankin tehdä tätä työtä tosissani, en silti halua ottaa asioita liian vakavasti. Onnistuneet projektit syntyvät iloisella ja positiivisella energialla, yhteistyöllä ja toisten huomioimisella ja arvostamisella, Mattila kuvailee itseään Kultturidynamon sivuilla.
Mattila on toiminut myös Turun konservatoriossa työelämäosaamisen ja yrittäjyyden opettajana, Oopperakammarilla yhdistyksen toiminnanjohtajana ja Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa koulutus- ja ohjelmasihteerinä.
Lisäksi hän on toiminut Auralan kansalaisopistossa ulkomaisten tanssien opettajana, Varsinais-Suomen musiikkioppilaitoksessa pianonsoiton-, sähköurkujen- ja musiikkileikkikoulunopettajana sekä Turun yksityisen pianokoulun pianonsoitonopettajana.
Nykyinen kulttuurisihteerin sijainen Mirka Alhonen jää pois 27. lokakuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry