Didim
KSM härkätie2018

Luottamus ja läpinäkyvyys valttia

Kotimaisuus ja läpinäkyvyys ovat yksityisten terveyspalveluiden ehdottomia valttikortteja kuluttajien silmissä. Jopa 85 prosenttia näkee kotimaisuuden lisäävän palvelun haluttavuutta. Saman verran arvostetaan myös yksityisten terveyspalveluiden tuottajien liiketoiminnan läpinäkyvyyttä.
Suomalaisen Työn liiton teettämän Made by Finland -tutkimuksen mukaan kaikkein merkityksellisintä suomalaisuus on 65–79-vuotiaille, joista jopa 62 prosenttia kertoo palveluntuottajan kotimaisuuden lisäävän sen vetovoimaa erittäin paljon.
Useampi kuin joka kolmas suomalainen näkee myös perheyrittäjyyden lisäävän palvelun houkuttelevuutta.
Asiakkaille on tärkeää, että verot maksetaan Suomeen.    Ja että yrityksen omistajilla on kasvot.
Palveluntuottajan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä vaaditaan yhä enemmän. Asiakas haluaa tietää, minkälainen yritys tuottaa palvelun ja minkälaisten arvojen mukaan yritys toimii. Palvelun työllistävä vaikutus on nykypäivänä merkittävä ostokriteeri kuluttajalle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry