Didim
KSM härkätie2018

Näillä eväillä menestyt

-Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu kysyminen. En olisi koskaan päässyt mihinkään, jos en olisi kysynyt. Yksi suu, kaksi korvaa, kuuntelet ja opit, valisti Juhani Tami Tamminen yrittäjäpäivän tilaisuudessa.

Lue lisää Tammisen vinkkejä menestymiseen perjantain 8.9. Somero-lehdestä

Juhani Tamminen toivotti tsemppiä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry