Didim
KSM härkätie2018

Paikallislehti tavoittaa jopa yli 90 prosenttia väestöstä

Paikallislehti peittoaa omalla levikkialueellaan maakuntalehden ja sosiaalisen median tiedonlähteenä alueen asioista, selviää Suomen Paikallismedioiden tilaamasta tutkimuksesta.
Paikallislehtien numerokohtainen peitto kattaa keskimäärin jopa 44 prosenttia myös ei-tilaajista eli levikkialueella asuvista henkilöistä, joiden kotitalouteen lehteä ei tule.
Lehtiä luetaan työpaikalla, kirjastossa ja muissa julkisissa tiloissa. Myös kimppalehti on yleistyvä ilmiö.
Eli vaikka lehtien levikit ovat yleisesti laskeneet, lukijamäärät eivät ole pudonneet samassa suhteessa.
Somero-lehdessä tilausmäärissä lasku on ollut viime aikoina hyvin pientä, noin prosentin luokkaa.
Tuore tutkimus kertoo myös, että paikallislehti tavoittaa keskimäärin 82 prosenttia alueensa aikuisväestöstä viikossa ja 92 prosenttia kuukaudessa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry