Didim
KSM härkätie2018

Perhekahvila etsii uutta tilaa maan tasolta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Perhekahvila on lapsiperheen henkireikä. Lapset saavat seuraa muiden perheen naperoista ja vanhemmat juttukaveria muista aikuisista.
MLL pyörittää myös perhekahvilaa. Se on avoinna kerran viikossa torstaiaamupäivisin. Tilat on saatu Someron kaupungilta kerrostalon toisesta kerroksesta Hirveläntien varresta.
Huoneisto on kodinomainen: on keittiö, jossa tehdä välipalaa ja pari huonetta, joissa jutella, leikkiä ja viettää aikaa.
– Toiveissa olisi saada tilat maan tasolta ja keskustasta. Se helpottaisi keskustassa asuvien autottomien tilannetta. Aivan ihanaa olisi, jos lapset pääsisivät perhekahvilasta suoraan pihalle leikkimään, kertoo perhekahvilasta vastaava Marika Nieminen MLL:n Someron paikallisyhdistyksestä.

Perhekahvila sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa Hirveläntien varressa.

Lue lisää MLL:n toiminnasta tiistain 19.9. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry