Didim
KSM härkätie2018

Salo hakee jälleen lupaa vedenotolle

Salo on pumpannut Natura-alueelta vettä vuodesta 2009. Sen jälkeen vedenpinta on pudonnut Iso-Pitkustasta 1,5 metriä ja Kalattoman lammesta jopa yli kaksi metriä.
Hetken aikaa Salo oli pakotettu lopettamaan pumppauksensa, jolloin vedenpinta lähti heti nousemaan. Nyt vettä on pumpattu jälleen muutaman vuoden ajan. Tänä kesänä Iso-Pitkustan pinta on tippunut kolme senttiä viikossa.

Lue lisää 29.09.2017 Somero-lehdestä

Neljä vedenpinnan tasoa merkittiynä laiturin portaihin Iso-Pitkustalla. Ylin on vuodelta 2010. Kuva Jaakko Kivi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry