Didim
KSM härkätie2018

Someron Esalle sata täyteen

Urheiluseura Someron Esan perustamisesta tuli tällä viikolla kuluneeksi täydet sata vuotta. Seura porskuttaa vahvasti eteenpäin. Seura tunnetaan muun muassa seiväshyppääjä Pentti Nikulasta, mutta myös tämän päivän urheilijoistaan, kuten  Minna Nikkasesta ja Henri Liipolasta. Moni urheilija on kasvamassa kohti huippua. Seura antaa iloa ja intoa myös tavalliselle kuntoilijalle.

Seura juhlii merkkipäiväänsä lauantaipäivänä  9.9. näyttävästi Esakallion lavalla.  Juhlapuhujaksi tilaisuuteen saapuu Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä ja viihteellisestä ohjelmasta vastaavat muiden muassa musiikkineuvos Seppo Hovi sekä tangoprinssi Hannu Lehtonen.

Lue 100-vuotiaan vireydestä perjantain 8.9. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry