Didim
KSM härkätie2018

SoVo Futsal vajaamiehisenä liiga-avaukseen

Arber Istrefi (vas.) aloittaa neljännen kautensa somerolaisessa liigamiehistössä. Maalivahti Petteri Lehtinen on palannut SoVon riveihin muutaman kauden tauon jälkeen.Teksti Juha Laakso
Futsal-Liigan sarjakausi 2017-18 pyörähti viikonvaihteessa käyntiin viidellä ottelulla. Someron Voima Futsal aloittaa seitsemännen pääsarjakautensa kuitenkin vasta tulevana perjantaina Tampereella.
Sarjanalusviikon harjoituksissa sovolaisleirin tunnelmat olivat kaksijakoiset: Joukkue on periaatteessa valmis taistelemaan liigan kärkisijoista tälläkin kaudella, mutta kaventunut pelaajarinki joutuu heti alussa kovalle koetukselle.
– Uusista pelaajistamme Alysson Soaresin toipuminen pelikuntoon on edelleen arvoitus ja tuorein vahvistus, turkulainen Kari-Pekka Koivunen, loukkasi jalkansa jalkapallokauden päätöskierroksilla.
– Kun myös viime kauden maalitykin Gezim Vocan nilkka pyörähti keskiviikon harjoituksissa, Valdrin Seferin kuntoutuminen on epävarmaa ja tehomies Arber Istrefi joutuu viime kaudelta siirtyneen pelikiellon vuoksi huilaamaan avauspelin, ei meille jää pelikuntoisia runkopelaajia kuin reilun kentällisen verran, SoVo Futsalin päävalmentajana kolmatta kautta aloitteleva Tomi Tuominen räknäili mietteliäänä viikoa ennen sarjastarttia.

Lue lisää 26.9.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry