Didim
KSM härkätie2018

Tommi Toijan teos uuden koulun ruokasaliin

Tommi Toijan teos Tuulen viemää voitti kilpailun, jolla valittiin taidetta uuteen Kiiruun kouluun. Raati piti teosta humoristisena ja raikkaana. Sen mielestä teos kuvaa hienosti uusiin alkuihin ja yrityksiin liittyvää pelonsekaista riemua.
Lue lisää perjantain 22.9. Somero-lehdestä

Tommi Toijan Tuulen viemää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry