Didim
KSM härkätie2018

Vaikeita päätöksiä

Kaupunki aikoo ottaa käyttöön hulevesimaksun, joka koskee kaava-alueen kiinteistöjä.
Kuntalaiset eivät niele purematta uutta menoerää. Mutta jotain oli tehtävä. Hulevesimaksulla rahoitetaan keskustan sadevesiviemäröinnin parantamista.
Jos teknisellä lautakunnalla oli vaikea päätös, niin oli perusturvalautakunnallakin selvittäessään Rauhankallion ryhmäkodin jatkoa.
Lautakunta otti lisäaikaa ja siirsi ryhmäkodin lopettamista vuodenvaihteesta kesäkuun loppuun. Hoitopaikat etsitään Somerolta.
Rauhankallio on hyvin kodinomainen. Siellä on tutut hoitajat ja omaiset asuvat lähellä. Monia ihmetyttää, miksi toimiva ja hyväksi havaittu yksikkö pitää lopettaa.
Tehostetun palveluasumisen yksikön vaatimuksia se ei vastaa. Tähän aluehallintovirasto on kantansa ilmaissut.  Jos Rauhankallio ei olisikaan tehostetun palveluasumisen yksikkö, vaatimukset olisivat toiset, lievemmät.
Selvitettävänä on, löytyisikö joku pitämään tiloissa perhekotia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry