Didim
KSM härkätie2018

29 miljoonaa joulukorttia

Posti varautuu joulusesonkiin palkkaamalla ympäri Suomen noin 3 500 jouluapulaista. Heistä puolet työllistyy joulutervehdysten ja pakettien lajitteluun, toinen puoli jakeluun ja kuljetukseen. Tänä vuonna jouluapulaisia palkataan myös 130 uuteen pop up -palvelupisteeseen, joita Posti perustaa varmistamaan pakettien sujuvan noutamisen.
Joulu on perinteisesti Postissa vuoden kiireisintä aikaa. Viime vuonna suomalaiset lähettivät 29 miljoonaa joulukorttia. Vuonna 2016 Postin kautta kulki ennätykselliset 34 miljoonaa pakettia, ja vauhti kiihtyi loppuvuoden jouluostosten ja -lahjojen myötä. Verkkokauppalähetysten määrä kasvoi 7,3 prosenttia, mikä vastaa noin miljoonaa pakettia.
Jouluapulaisen työt kiinnostavat etenkin nuoria ja opiskelijoita. Sadoille nuorille Postin joulu tarjoaa ensimmäisen, tärkeän työkokemuksen.
Vuonna 2016 hakijoita oli yli 9 000, ja heistä noin joka kolmas sai työpaikan. Tämän joulun rekrytoinnit ovat käynnissä, ja paikkoja on runsaasti auki ympäri Suomen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry