Didim
KSM härkätie2018

Hyväntekeväisyyskampanja avaa myymälän Hämeentielle

Minna Kari-Åberg (vas.), Henna Romu, Anita Hallapelto, Olli Salomäenpää, Juha Wiskari ja monet muut somerolaiset ovat mukana Laitalainen Joulu -hyväntekeväisyyskampanjassa.Somerolaiset eri tahot polkaisivat käyntiin kampanjan, jolla halutaan taata Laitalainen Joulu paikkakunnan vähävaraisille lapsiperheille.
Mukana kampanjassa ovat kaupunki ja seurakunta sekä useita paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä.
Lupahakemukset rahankeruulle on jätetty.
Kampanja avaa myös lokakuun 27. päivä kivijalkamyymälän Hämeentielle. Nyt on menossa tuotteiden keruu. Kampanjaväki toivoo paikkakunnan yritysten lahjoittavan kauppaan myytävää. Useita myönteisiä yhteydenottoja onkin jo saatu.
Myymälää pidetään auki talkoovoimin.
Tuotto menee lyhentämättömänä somerolaisten lapsiperheiden hyväksi.

Lue lisää 6.10.2017 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry