Didim
KSM härkätie2018

Intiaa Päivi Arvosen silmin

 

Päivi Arvosella on Helsingissä valokuvanäyttely, jossa katsoja pääsee kurkistamaan Intiaan. Näyttely on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.
Päivi Arvonen on vapaa toimittaja ja valokuvaaja, joka on erikoistunut muun muassa ihmisoikeuskysymyksiin, uskontoihin, kulttuureihin, kehitysyhteistyöhön ja matkailuun.
Arvonen asui Egyptissä vuosina 2004–2016 ja hän on työskennellyt Euroopan maiden lisäksi useissa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa sekä Australiassa ja Intiassa.
Intiassa Arvonen on perehtynyt erityisesti kehitysyhteistyöhankkeisiin niin maaseudulla kuin Mumbain slummeissa, naisten asemaan, kastittomien elämään sekä hindujen pyhimpään kaupunkiin Varanasiin.
Arvonen on vieraillut vuodesta 2007 lähtien noin puolessa Intian 29 osavaltiosta.

Temppelin varjossa – Päivi Arvosen valokuvia Intiasta Laterna Magican Valoisa huone Helsinki 10.10– 28.10.

Lue lisää 17.10.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry