Didim
KSM härkätie2018

Juhlakavalkadi veti noin 1 500 katsojaa

 

Teksti Armas Töykkälä
Suomi100-juhlakavalkadin kaksi esitystä näki viikonloppuna noin 1500 katsojaa. Lauantaina monitoimihalli oli puolillaan, mutta sunnuntaina jo ääriään myöden täynnä.
Lauantain vetonaula oli opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, joka nähtiin joraamassa esityksen aikana. Todellinen tähti oli kuitenkin itse näytelmä ja sen näyttelijät.
Yleisön yleinen tunnelma oli äimistys: miten yhdeksäntuhannen asukkaan kaupungista löytyy yli sata aktiivista toimijaa toteuttamaan näin vaativan ja suuren produktion.
Lavalla nähtiin nuoren sukupolven näyttelijälahjakkuuksien esiinnousu. Vanhat konkarit ylsivät huippusuorituksiin. Visuaalisuus ja äänimaailma olivat timantinterävät.
Someron suurjuhlavuoden huipentuma oli arvonsa mukainen: suuri, juhlava ja huippu.

Lue lisää 10.10.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry