Didim
KSM härkätie2018

Kiky ja sote saivat huutia

Hallituksen toimet, kilpailukykysopimus sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus saivat huutia SAK:n keskustelutilaisuudessa Somerolla.
Kikyn arveltiin vieneet rahaa pienituloisilta ja tuoneen lisäkuormitusta työhön. Epäiltiin kikyn vaikutuksia työllisyyden kohentumiseen.
Soten arveltiin eriarvoistavan entisestään sosiaali- ja terveyspalvelujen saatavuutta. Maakuntauudistuskin sai osansa. Huolissaan oltiin myös yksityistämisen vaikutuksista. Kysyttiin, miten turvata henkilökunnan asema ja se, etteivät maksut nouse pilviin.

Lue lisää SAK:n tilaisuudesta perjantain 27.10. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry