Didim
KSM härkätie2018

Kunnianosoitus veteraaneille ja kotirintaman väelle

Someron ja Somerniemen sankarihautausmailla laskettiin seppeleet sotiemme veteraanien kunniaksi. Samaan aikaan perjantaina maan muillakin sankarihautausmailla tehtiin samoin.
Suomen Sotaveteraaniliitto juhlisti näin 60-vuotista taivaltaan sekä sodan ajan kansalaisten arvokasta työtä yhteiskunnan hyväksi.
Seppeleet laskettiin yhteisvoimin, mukana oli veteraani ja nuori sekä veteraaniyhdistyksen ja reserviupseerien edustajat. Somerolla sankarihautausmaalla seppeleen laskivat Into Hurri, Katariina Kankaanpää ja Mika Fonsell. Somerniemellä kunniaa tekivät Aarre Harju, Noora Vuorinen, Kalervo Niemelä ja

Kirkonmäen koulun kuoro lauloi Someron sankarihautausmaalla.

Lue lisää 3.10 Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry