Didim
KSM härkätie2018

Lasten ja nuorten näytelmäkerho alkaa, kannattaa kokeilla

Lasten ja nuoria houkutellaan tekemään teatteria. Alkuun lähdetään Somero-opiston näytelmäkerhosta. Jos intoa riittää, niin kerhosta voi sukeutua tulevaisuudessa oma teatterinsa Someron kulttuurikartalle.
Näytelmäkerhon infotilaisuus on ensi viikolla torstai-iltana 12.10. Someron lukion tiloissa.

Lue lisää teatterin tekemisestä perjantain 6.10. Somero-lehdestä

Veera Kuula meni viime kesänä tekemään lavasteita Havuharjulle, mutta löysi itsensä näytelmästä Tupanäyttämön produktiossa. Se oli sen verran mukavaa, että estradi kutsunee häntä uudestaankin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry