Didim
KSM härkätie2018

Lordin ex-monsterit maskitta Somerolla

Teksti Armas Töykkälä
Yksi suomalaisen kevyen musiikin virstanpylväistä saavutettiin 2006, jolloin Lordi voitti ylivoimaisesti Eurovision laulukilpailun.
Jäsenyyden edellytys yhtyeessä oli henkilöllisyyden salaaminen julkisuudessa. Esiintymisasuihin kuuluivat kasvot peittävät groteskit naamarit. Kolme ex-Lordia esiintyivät Somerolla Sampsa Astala & Qma -yhtyeen muodossa.

Lue lisää 24.10.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry