Didim
KSM härkätie2018

Meriteollisuudesta mahdollisuuksia somerolaisyrityksille

 

Someron kaupungin elinkeinotoimi aikoo kartoittaa sellaiset somerolaiset yritykset, jotka mahdollisesti jo toimivat meriteollisuuden parissa tai jotka pohtivat mahdollisuuksiaan tarjota tuotteitaan ja palveluitaan meriteollisuudelle.

Kehittämisasiantuntija Juuso Alatalo toteaa, että nyt on löydettävä uusia keinoja, joilla Someron elinkeinoelämä onnistutaan kytkemään osaksi maakunnan positiivista rakennemuutosta.

Lue lisää 31.10.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry