Didim
KSM härkätie2018

Omakotitalkkarien käyttö on lisääntynyt

Pienestä kaikki alkaa. Siihen aikaan kun Someron Omakotiyhdistys käynnisti hankkeen ensimmäisen omakotitalkkarin saamiseksi paikkakunnalle, ei ollut vielä tietoa, lähteekö homma taikka miten paljon laajenemaan.
– Jopa yhdistyksen hallituksessa oli epäilyjä siitä, onko kyseinen omakotitalkkaritoiminta edes kannattavaa ja riittääkö sille kysyntää, hymähtää Someron Omakotiyhdistyksen puheenjohtaja Keijo Karlsson.
Tänä päivänä on tiedossa, että tilaajia riittää. Edelliskesänä yhdistyksellä oli viisi talkkaria, mutta tällä haavaa heitä on vain kolme.
– Tarvitsisimme töihin ehdottomasti ainakin toisen naispuolisen omakotitalkkarin, jotta saisimme pienenettyä toisen työpaineita. Sisähommia ja huushollitöitä riittää ruuhkaksi asti.

Omakotitalkkari Juhani Keihäs syksyisessä pensaanleikkuussa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry