Didim
KSM härkätie2018

Opetusministeri mukaan Someron juhlakavalkadiin

 

Ensi viikonloppuna esitetään Somerolla Suomi 100 -juhlakavalkadi, jossa lavalle nousee toistasataa ihmistä. Mukana on myös opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.
– Ministeri tuo valtiovallan virallisen tervehdyksen juhlivalle Suomi-neidolle. Hänen onnittelunsa on käsikirjoitettu mukaan näytelmään, paljastaa esitystä luomassa ollut Kaija Parko.
Esityksiä on viikonloppuna kaksi, mutta ministeri on mukana vain lauantaisessa.
Koska kyseessä on Suomi-neidon suuret syntymäpäivät, tekijät toivovat yleisön pukeutuvan juhlavasti.
Sekä lauantain että sunnuntain esitykseen monitoimitalolla on kaikilla vapaa pääsy ja ne ovat maksuttomia. Joitakin kutsujakin on esitetty.
– Ensimmäiseen esitykseen on yleisöön kutsuttu kaikki Someron valtuutetut ja kaupunginhallituksen jäsenet, Parko kertoo.

Lue lisää 3.10.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry