Didim
KSM härkätie2018

Raimo Paajanen elokuvassa avustajana

Somerolainen Raimo Paajanen luki viime suvena kesäasunnollaan Kymen Sanomia. Ilmoituksella haettiin kaikenikäisiä ja -kokoisia miehiä elokuva-avustajiksi punavankien, vartijoiden, saksalaismatruusien ja upseerien rooleihin. Soila-vaimo sai miehen innostumaan ja soittamaan Suomen hauskin mies -elokuvan yhdelle apulaisohjaajista, Suvi Korpelalle.
Lue lisää Paajasen näyttelijäkokemuksista perjantain 29.9. Somero-lehdestä

Avustaja Raimo Paajanen sai ohjaajalta kehuja punavangin rooliin eläytymisestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry