Didim
KSM härkätie2018

Seppo Mannisen Vapauden liekki postimerkkiin

Salon Filatelistikerho on julkaissut juhlavuotensa kunniaksi postikortin ja postimerkin, joissa on kuvattuna Salon Sibeliuspuistossa oleva Seppo Mannisen Vapauden-liekki monumentti, jonka osia ovat Ajan kaari ja Itsenäisyyden liekki. Salon Filatelistikerho on täyttänyt 70 vuotta.
Seppo Mannisen monumentin valinta kortin ja merkin kuva-aiheiksi oli selkeä. Hyväksi syyksi katsottiin Suomi 100 -juhlavuosi, kertoohan monumentti Suomen historiasta. Mannisen monumentti pystytettiin Saloon vuonna 1992 Suomen 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

        Vapauden liekki.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry