Someron rengas huhtikuu2017

Syksy on parempaa istutusaikaa kuin kevät

Puutarhan kasvivalinnoissa tulee helposti suosineeksi niitä kasvilajeja, jotka ovat näyttävimmillään keväällä tai kesällä.
Syksyllä on toisin. Katse kääntyy tähän aikaan helpommin niihin lajeihin, joilla on näyttävimmät syysväritykset. Kun valitsee syksyllä värikkäitä lajeja, voi omaan puutarhaan tehdä ruskaretken vaikka joka päivä.
Puutarhuri Anita Klemelä Rautanet Someron puutarhamyymälästä rohkaisee tekemään syysistutuksia.

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

Anita Klemelä näyttää syyshortensiaa, jonka lehtien ruskaväritys on punainen.Viimeisimmät Somerpalat

[cplw category="2" width="500" height="500" effects="scrollHorz" posts_to_show="8" time="2500" sort_by="date" excerpt_length="10" thumb_width="150" thumb_height="150" date_format="F j, Y" display="title" order="desc"]

Suomi 100 lehti
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150