Didim
KSM härkätie2018

Suojatiellä yliajosta vankeusrangaistus

Nelikymppinen somerolaismies tuomittiin käräjäoikeudessa vankeusrangaistukseen suojatietä kävelleen iäkkään naisen kuolemasta. Yliajo tapahtui viime marraskuussa.
Käräjäoikeuden mielestä autoilijan olisi pitänyt olla huolellisempi, vaikka aurinko olisikin häikäissyt hänet.
– Vaikka auringonpaiste olisi häikäissyt vain hetkeä ennen törmäystä, hän on joka tapauksessa laiminlyönyt havainnoida ympäristöään liikenneturvallisuuden edellyttämällä tavalla, toteaa Varsinais-Suomen käräjäoikeus perjantaina antamassaan tuomiossa.
Käräjäoikeus huomauttaa, ettei 86-vuotias jalankulkija tullut suojatielle yllättäen. Nainen oli ennen törmäystä ehtinyt jo ylittää Joensuuntien toisen ajokaistan.
Käräjäoikeus tuomitsi miehen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Rangaistus on viisi kuukautta ehdollista vankeutta ja 40 päiväsakkoa, mikä tuomitun tuloilla tekee 240 euroa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry