Didim
KSM härkätie2018

Huumekuski tarttui poliisin haaviin

Poliisille entuudestaan tuttu mies ajoi huumeiden vaikutuksenalaisena Somerolla maanantaina 27.11.
Poliisia vastaan tuli Somerolta Saloon johtavalla tiellä auto, jonka paperit eivät olleet kunnossa. Poliisi pysäytti auton ja sen kuljettaja oli poliisille entuudestaan hyvin tuttu. Miehellä ei ole ajo-oikeutta ja miehen ajokunto herätti epäilyjä.
Miehelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Paikkakuntalaista miestä epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry