Didim
KSM härkätie2018

Influenssarokotukset alkoivat

Terveyskeskuksen neuvolassa oli maanantaina kova hyörinä. Puolentoista tunnin aikana oli ehditty rokottaa jo 150 ihmistä, mikä on hyvä tulos. Kaksi ihmistä oli kirjaamassa ylös asiat ja kaksi oli laittamassa rokotetta käsivarteen.
Rokote on paras suoja influenssaa vastaan. Se torjuu terveillä työikäisillä 5–8 influenssaa kymmenestä, lapsilla 5–9 influenssaa kymmenestä ja ikääntyneillä joka toisen influenssan.
Terveydenhoitaja Anna Helenius toteaa, että influenssarokotus on tarpeellinen.
– Se on paha tauti, jos sen saa. Viikko menee sairastaessa ja toinen viikko toipumisessa.

Lue lisää 10.11.2017 lehdestä

Terveydenhoitaja Anu Puotsaari laittoi piikin Harri Mikkolan käsivarteen. Kuva Sauli Kaipainen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry