Didim
KSM härkätie2018

Jätevedenpuhdistamolle tarpeen puolen miljoonan remontti

 

Jätevedenpuhdistamolle on tarpeen tehdä noin puolen miljoonan euron remontti. Someron Vesihuolto Oy:n toimitusjohtaja Antti Mäki kertoo, että summalla uusittaisiin esikäsittelylaitteisto ja saataisiin ohitusvesille oma käsittely-yksikkö.

Lue lisää 17.11.2017 Somero-lehdestä

Antti Mäki on Someron Vesihuolto Oy:n uusi toimitusjohtaja.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry