Didim
KSM härkätie2018

Osallistu somerolaisten musiikkivideoon, kuvaukset tiistaina 28.11.

 

 

Tomi Salakarin ohjaamassa videossa esiintyvät muun muassa Marja Koivuniemi, Jaska Sévon, Hannu Karvia, Kai Merilä ja Joonas Salo (reppuselässä), Aino Ojala, Tanja Uusitalo, Timo Kouva, Sami Suikkanen, Suvi Andersson ja Anita Hallapelto.

Somerolaisten yhteisponnistus juhlivalle Suomelle on musiikkivideo Isänmaa.

Pop-rallin on säveltänyt ja sanoittanut Kai Merilä, joka myös tulkitsee kappaleen. Sovituksen on tehnyt Ilkka Kylmäniemi.

Videon ohjauksesta huolehtii Tomi Salakari.

Musiikkividen viimeiset kuvaukset tehdään tiistaina 28.11. kello 15 Someron Hämeenportissa, jonne ohjaaja toivoo mukaan väkeä soittavan bändin yleisöksi.

– Mukaan voi tulla ilmestymällä paikalle. Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä Kai Merilältä, ohjaaja neuvoo.

Videolle on jo kuvattu iso joukko somerolaisia koululaisista kaupunginjohtajaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry