Didim
KSM härkätie2018

Lähiruoka on suuri mahdollisuus

Lähellä tuotettu ruoka ja raaka-aineet ovat olleet jo jonkin aikaa trendejä. Ruokakaupat ovat alkaneet pitää ääntä lähellä tuotetuista laadukkaista tuotteista. Mainoksissa tuodaan esille, miltä maatilalta raaka-aine on lähtöisin. Asiakkaat haluavat tietää, mistä ruoka tulee ja että eläimiä on kohdeltu hyvin.
Ruisleipäsiä myyntiin leipova Anna Paija sanoo kaiken tuon lisäävän maatalouden ja ruoan arvostusta.
– Tietoisuus lisääntyy, että maanviljelys ja ruoan tuottaminen on ihmisten ammatti. Viljelijät ovat valmiita tekemään töitä hyvän ruoan puolesta.
Annan ja miehensä Anteron Paijan mielestä lähiruoka on suuri mahdollisuus maaseudulle ja sen eläjille. Antero Paija toivoo, että jatkojalostus lisääntyy ja entistä useampi viljelijä kehittelee tuotteita pellolta ruokapöytään. Viljelijä saa lisäansioita, ja mahdollisesti työllistää muitakin. Maaseudun elinvoima kasvaa.
Lue lisää ruoasta ja maaseudun mahdollisuuksista Omasta maasta -liitteestä.

Paijan perhe ruoantekopuuhissa.Lue lisää perjantain 17.11. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry