Didim
KSM härkätie2018

Lehdet apuna työnhaussa

RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden, kuten Somero-lehden, kanssa.
Marraskuun 22. päivä ovet työmarkkinoille ovat messukeskuksessa avoinna maksuttomasti yleisölle, joten silloin kannattaa hankkiutua Turkuun.
Messuilla kävijä voi osallistua muun muassa pikatreffeille yritysten kanssa ja työnantaja saa koulutusta esimerkiksi työnantajamielikuvan rakentamiseen.
Yrityksille uusi tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että työpaikkailmoittelulla.
Suoran messukohtaamisen lisäksi RekryExpo tarjoaa pakettiratkaisuja työpaikkailmoittelulle ja -markkinoinnille TS Yhtymän medioissa.
Uudentyyppisen tapahtuman tarkoituksena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen.
Näin tapahtuma tukee vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja sen myötä työntekijäpulaa.
Kattava messupaketti on tarjolla tämän lehden välissä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry