Didim
KSM härkätie2018

Rauhankallion jatkosta päätös

Kaupunginvaltuusto päätti, että tehostetun palveluasumisen yksikkö, Rauhankallio saa jatkaa niin kauan kuin sen 11 asukkaalle saadaan osoitettua paikat Somerolta. Paikat tulee etsiä ensi vuoden aikana.

Valtuusto antoi lisäaikaa paikkojen etsimiselle, sillä perusturvalautakunta oli päättänyt aiemmin, että aikaa olisi ollut vain  kesäkuun loppuun 2018.

Rauhankallio toimii Oinasjärvellä.

Kaupunginvaltuusto antoi valtuudet selvitellä palvelutalo Tervaskannon myyntiä eli  löytyykö rakennukselle ja sen toiminnan hoitamiselle ostajaehdokkaita.

Tervaskanto sijaitsee liki terveyskeskusta.

Lue lisää valtuuston keskusteluista ja päätöksistä perjantain 10.11. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry