Didim
KSM härkätie2018

Ruokava lähestyy

92-vuotias Eila Allén on innokas käsitöidentekijä ja ennen kaikkea virkkaaja. Hän alkoi virkata tupsupipoja lähinnä ylijäämälangoista. Niitä on syntynyt televisiota katsellessa Tervaskannon Toivo-kodissa.
Näppärä koukkuaja antaa päänlämmittäjät Someron seudun Näkövammaisille myytäväksi Ruokavaan.

Ruokava-messut ovat ensi viikonvaihteessa 2.-3.12. monitoimitallolla.

Lue lisää 28.11. Somero-lehdestä

Eila Allén virkkaa televisiota katsellessa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry