Didim
KSM härkätie2018

Somerolta löytyy Suomen paras koirankasvattaja

 

Tarja Hovila (vas.) ja kasvattinsa esittäjineen voittivat Jyväskylän kansainvälisen koiranäyttelyn kasvattajaluokan. Best in Shown -kuvassa myös italialainen tuomari Francesco Cochetti. Kuva Mikko Marttinen/Kuvauksellista Photography.

Tarja Hovila on Suomen paras koirankasvattaja. Hänen Adamant´s -kennelinsä voitti Vuoden Kasvattaja -kilpailun jo neljättä kertaa. Hovila kasvattaa englanninspringerspanieleita.
Kennelliiton järjestämässä kilpailussa lasketaan pisteitä, joita saa sijoittumalla neljän parhaan joukkoon kisan kelpuuttamissa koiranäyttelyissä valittaessa näyttelyn parasta kasvattajaryhmää. Pisteitä kerätään vuoden ajan. Kaikkien rotujen kasvattajat mittelevät samassa kisassa.
Adamant´s kennel keräsi 232 pistettä, millä se jätti parinkymmenen pisteen kaulan toiseksi parhaaseen.

Lue lisää 24.11.2017  lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry