Didim
KSM härkätie2018

Stressi hiipii huomaamatta

Työaika venyy, työasiat pyörivät mielessä iltamyöhään, päätä särkee eikä unikaan tahdo tulla. Rutiiniasiat pystyy suorittamaan, mutta luovat tai laajempaa osaamista vaativat tehtävät tuntuvat kohtuuttoman suurilta ponnistuksilta. Keskittyy vain omaan suoriutumiseensa tiimissä toimimisen sijaan.
Itsestä huolehtiminen jää sivuun. Ylivirittyneellä ajatukset kiertävät päässä, työajat paukkuvat ja läppäri pysyy sylissä yömyöhään. Alivirittynyt jämähtää herkästi sohvan pohjalle.
Stressikierteestä irrottautuminen vaatii asenteen ja toimintatapojen uudelleenarvioimista. Stressiä voi hallita huolehtimalla perusasioista: riittävästi unta, ravitsevaa ruokaa ja liikuntaa. Vaali läheisiä ihmissuhteita. Ihmissuhteet pitävät jalat maassa ja stressin paremmin kurissa.
Puhu työstä ja sen tavoitteista esimiehen kanssa. Se auttaa jäsentämään työtehtäviä ja hahmottamaan tavoitteita.
Pidä taukoja töissä. Lyhyet tauot tekevät aivoille hyvää: paikallaan istuminen ja näytön tuijottaminen ei tuo kinkkisiin tilanteisiin helpotusta. Työn tauotus auttaa omaksumaan asioita ja pitämään työasiat oikeassa mittakaavassa.
Valitse harrastuksia, joiden parissa rentoudut. Arkisinkin on tärkeää tehdä asioita, jotka tuottavat iloa, nautintoa ja rentoutusta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry