Didim
KSM härkätie2018

Tuli tuhosi talousrakennuksen ja auton

Torstai-iltana tuli tuhosi Somerniemellä 40-neliöisen talousrakennuksen, joka sisälsi varaston, puuliiterin ja autotallin.

Palossa tuhoutui myös tallissa ollut henkilöauto sekä muuta rakennuksessa ollutta irtaimistoa. Pelastuslaitos sai hälytyksen Salkolantielle iltakahdeksalta.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa, mutta ulkopuolinen tekijä ja tahallisuus on jo pystytty sulkemaan pois. Palolla ei ollut leviämisvaaraa, eikä siitä aiheutunut henkilövahinkoja.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry