Didim
KSM härkätie2018

Elina Riikonen on Someron Vuoden yrittäjä

 

Elina Riikonen (kuva Sari Merilä)

Teksti Kirsi Seppälä
Vuoden 2017 Yrittäjä, parturikampaaja Elina Riikonen on ollut kaksikymmentä vuotta yrittäjänä. The RedHead -liikkeen pitäjä on ansioitunut, näkyvästi esillä oleva yrittäjä, joka kouluttautuu paljon. Hän vetää Somero Sydämessä -yrittäjäyhdistystä ja on myös Someron Yrittäjien hallituksessa.

Lue lisää 5.12.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry