Didim
KSM härkätie2018

Erilainen joulu uudessa kotimaassa

Ulkomailla asuu iso joukko entisiä somerolaisia. Heidän joulunsa on varsin erilainen täkäläiseen nähden. Myös Somerolla asuu iso joukko tänne muualta muuttaneita. Heidänkin joulunsa poikkeaa siitä, mitä se oli entisessä kotimaassa.

Lue lisää 22.12.2017 Somero-lehdestä

Joulu Australiassa on värikäs.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry