Didim
KSM härkätie2018

Huippukasvattaja Juha Kares luennoi Somerolla tammikuussa

 

Kokenut koirankasvattaja, ulkomuototuomari, erityisopettaja, FM Juha Kares luennoi Somerolla lauantaina 27. tammikuuta aiheesta Koirankasvatuksen perusteet – päämääränä onnellinen koira.
Somerolla syntynyt Kares on tehnyt kasvatustyötä vuodesta 1983.
Hän on kasvattanut muun muassa seuraavia rotuja: lhasa apso, löwchen, chihuahua, punainen irlanninsetteri, pohjanpystykorva, silkkiterrieri, sealyhaminterrieri, skyenterrieri ja tiibetinspanieli.
Hänen Chic Choix -kennellinsä on kasvattanut ja omistanut yli 400 muotovaliota ja voittajaa ympäri maailmaa. Kaikkien rotujen BIS-voittoja on lähes 30 eri maassa.
Kares pätevöityi ulkomuototuomariksi 2002. Hän on Suomen lisäksi arvostellut koiria esimerkiksi Alankomaissa, Australiassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa.
Kareksella on arvosteluoikeudet ryhmiin 3, 5, 7, 8, 9 ja 10.
Juha Karekselle on myönnetty kaksi Vuolasvirta-palkintoa. Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille.
Kares on ollut hyvin aktiivinen yhdistystoiminnassa. Hän on toiminut aktiivisesti omien rotujen kerhoissa sekä ollut useamman kauden Suomen Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana.
Kares on kirjoittanut valtavan määrän julkaistuja artikkeleita koirista.
Someron luennon järjestää Someron Seudun Koiraharrastajat. Koska paikkoja on rajallisesti, yhdistys ottaa vastaan ennakkoilmoittautumisia.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry