Someron rengas huhtikuu2017

Isänmaa-musiikkivideo on valmis!

Somerolaisporukan yhteisponnistuksena syntynyt musiikkivideo Isänmaa on valmis. Toimittaja-muusikko Kai Merilän säveltämän ja sanoittaman poprallin ohjasi videoksi somerolaissyntyinen Tomi Salakari. Musavideo on tehty 100-vuotiaan itsenäisen Suomen kunniaksi. Videolla on mukana useita somerolaisia koululaisista eläkeläisiin. Myös Someron kaupunginjohtaja Sami Suikkanen esiintyy videolla.

KATSO VIDEO:

Viimeisimmät Somerpalat

[cplw category="2" width="500" height="500" effects="scrollHorz" posts_to_show="8" time="2500" sort_by="date" excerpt_length="10" thumb_width="150" thumb_height="150" date_format="F j, Y" display="title" order="desc"]

Suomi 100 lehti
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150