Didim
KSM härkätie2018

Joulupuu-keräyksestä iloa lapsiperheille

Tänäkin vuonna pyörähti käyntiin perinteinen Joulupuu-keräys, jossa kerätään joululahjoja alueen lapsille. LähiTapiola järjestää sen yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa.
LähiTapiolan konttorilta, Joensuuntie 27:stä, voi hakea pakettikortin lahjan hankkimista varten. Kortissa on lahjan saavan lapsen ikä ja sukupuoli, jolle paketti hankkia.
– Lahjan hankittuaan sen voi tuoda paketoituna LähiTapiolan toimistolle. Täältä lahjat toimitetaan Someron sosiaalitoimeen, joka jakaa lahjat lapsille, kertoo palveluneuvoja Terhi Haukivaara LähiTapiola Etelän Keskinäisestä Vakuutusyhtiöstä.
Lahjaksi käy uusi ostettu tuote tai itse tehty tavara. Paketteihin ei saa laittaa käytettyjä tavaroita, elintarvikkeita eikä rahaa.
Pakettikorttiin merkitään, mitä lahja sisältää ja vaatteista tulee olla kokomerkintä.
Keräysaika päättyy torstaina 14. joulukuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry