Didim
KSM härkätie2018

Juhlavuosi tuotti iloa

Someron kaupunki on juhlinut kuluvan vuoden kunnallishallintonsa 150 vuotta. Vuoden aikana on ollut monenmoista tapahtumaa.
– Eri tilaisuudet ovat tuottaneet ihmisille selvästi iloa. Porukka lähti mukaan innolla, vaikka olikin kyse kunnallishallinnon juhlinnasta, sanoo kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo.                                     Alkuvuodesta kaupunki ja Somero-lehti järjestivät kirjoitus- ja valokuvakilpailun, jonka voittajat ja heidän tuotoksensa julkaistiin Somero 150 -juhlalehdessä. Lehti on edelleen nähtävissä Somero-lehden nettisivuilla. Myös kirjaston Parvigalleriassa voi tutustua kisan antiin.  Kilvan pari kirjoitusta julkaistaan

Lue lisää 29.12. Somero-lehdestä

Kaija Parko käsikirjoitti ja ohjasi juhlakavalkadin, joka esitettiin lokakuussa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Kavalkadi oli osoitus somerolaisesta moniosaamisesta.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry