Didim
KSM härkätie2018

Onnea Somero!

Kuluneen vuoden aikana Somerolla on ollut monia juhlavuoteen liittyviä tilaisuuksia, kun täällä on juhlittu paikallishallinnon 150 vuoden ikää. Tänään perjantaina 29.12. koittaakin nyt virallinen juhlapäivä, joten paljon onnea Somero.
Tämä vuosi on ollut merkkipäivien takia monella tapaa ikimuistettava, koska myös Suomi täytti 100 vuotta. Lisäksi oli Rauli Badding Somerjoen juhlavuosi, kun muusikko-, laulaja- ja säveltäjälegendan syntymästä tuli 30.8. kuluneeksi 70 vuotta.
Myös ensi vuonna saamme juhlia tasakymmeniä, kun tangosävelmillään kuuluisaksi tulleen Unto Monosen kuolemasta tulee 28.6. kuluneeksi tasan 50 vuotta. Tämänkin merkkipäivän tiimoilta Somerolla tultaneen järjestämään tapahtumia, joilla tangomestarin muistoa kunnioitetaan.
Tämä vuosi vetää viimeisiään. On aika toivottaa Somero-lehden lukijoille onnellista, hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry