Didim
KSM härkätie2018

Perinteistä itsenäisyyspäivänviettoa vauhdittaa Arttu Lindeman

Somerolla vietetään Suomen satavuotisjuhlia perinteisen itsenäisyyspäivän juhlakaavan mukaan. Poikkeuksen tekee nuorisotoimen, nuorisovaltuuston ja Hämeenportin järjestämä ikärajaton päihteetön konsertti Hämeenportissa. Nuorten konserttiin on tulossa esiintymään Arttu Lindeman. Iltapäivän maksullisessa tapahtumassa on myös disco.
Aamukymmeneltä alkaa juhlajumalanpalvelus Someron kirkossa ja sen jälkeen lasketaan seppeleet Someron hautausmaalla sodassa kaatuneitten haudoille. Hautausmaalta siirrytään juhlakahville seurakuntakeskukseen. Puolilta päivin alkaa Suomi 100 vuotta -juhla seurakuntasalissa.
Somerniemen kirkossa pidetään jumalanpalvelus iltapäiväkahdelta ja sen jälkeen lasketaan seppeleet Somerniemen hautausmaalla.
Someron Tupanäyttämö järjestää erilaisen itsenäisyyspäivän vastaanoton Havuharjun kesäteatterin näyttämöllä kello 17. Siellä tarjotaan glögiä nuotion loisteessa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry