Didim
KSM härkätie2018

Terveisiä Somerolta!

Pitkäjärven koulun oppilaat olivat Someron kunnallishallinnon 150-juhlavuoden ilmapalloterveisten lähettäjinä.
Oppilaat kirjoittivat terveisiä kotikonnuiltaan. Koululaisten ilmapalloihin kiinnitetyissä lappusissa luki muun muassa: Hyvää joulua! Terveiset Pitkäjärveltä! Onnea vuodelle 2018! Tervetuloa Somerolle! Ole iloinen ja nauti elämästä!
Juhlavuosi alkaa olla lopuillaan. Virallisiin juhlallisuuksiin kuuluu nuorille suunnattu konsertti itsenäisyyspäivänä. Minun Someroni -kisan tekstejä ja kuvia on 7.–31.12. esillä kirjaston Parvigalleriassa.
Kaupunki järjestää tulevaisuustyöpajoja 12. joulukuuta kirjastossa. Iltatilaisuudessa avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja virittää alustuksellaan väen tulevaisuusajattelulle.

Lue lisää perjantain 1.12. Somero-lehdestä

Koululaiset seurasivat innolla, mihin suuntaan pallot leijailevat.

Kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo odottelee, että pääsee antamaan pallot oppilaiden lähetettäviksi. Ensin laitettiin terveislappuset paikoilleen ja leikattiin pitkät narut lyhyemmiksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry