Didim
KSM härkätie2018

Varkaille huomattava summa käteistä rahaa toimistosta

Someron Tehdaskujalla sijaitsevaan toimistohuoneistoon on murtauduttu tiistain ja keskiviikon välisenä aikana. Poliisi kertoo, että huoneistosta on anastettu huomattava summa käteistä rahaa.
Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Kiiruuntiellä on tiistaina kello 20 aikoihin yritetty murtautua liikekiinteistöön. Poliisin mukaan tässä ei ole kuitenkaan onnistuttu. Poliisilla on tiedossa tekijän henkilöllisyys ja hänet on etsintäkuulutettu.
Tapahtumaa tutkitaan varkauden yrityksenä.

 

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry