Didim
KSM härkätie2018

Ennakkoäänestyksessä vilkkaampaa kuin kuusi vuotta sitten

Presidentinvaalien ennakkoäänestyksen vilkkain päivä Somerolla oli heti toisena äänestyspäivänä torstaina 18.1. Silloin ääniä annettiin 481 kappaletta. Hiljaisinta oli viikonloppuna, mutta silloin tuntimäärätkin olivat muita päiviä pienemmät.
Kaikkiaan ennakkoäänestys oli vilkkaampaa kuin kuusi vuotta sitten käydyissä edellisissä presidentinvaaleissa. Tällä kertaa ennakkoääniä annettiin kaikkiaan 2 572 kappaletta, kun tulos kuusi vuotta sitten oli 2 331 kappaletta.
Presidentinvaalin ensimmäinen kierros käydään ensi sunnuntaina 28. tammikuuta. Äänestyspaikat ovat vaalipäivänä avoinna iltakahdeksaan asti.
Ennakkoäänestyksen tulos valmistuu vaali-iltana noin kello 20:een mennessä. Vaalipäivän äänestyksen alustava tulos valmistuu arviolta noin kello 22.
Jos kukaan ehdokkaista ei saa ensimmäisessä vaalissa yli puolta annetuista äänistä, käydään vaalin toinen kierros sunnuntaina 11. helmikuuta.
Ehdokkaina ovat kaksi ensimmäisessä vaalissa eniten ääniä saanutta ehdokasta. Toisessa vaalissa enemmän ääniä saaneesta ehdokkaasta tulee tasavallan presidentti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry