Didim
KSM härkätie2018

Henrik Illikainen teki soololevyn

 

Teksti Sauli Kaipainen
Tähän mennessä Henrik Illikainen on tehnyt kaksi bändilevyä yhtyeensä Tiisun kanssa. Tämän viikon torstaina ilmestyy nuoren miehen ensimmäinen soololevy, jonka työnimenä on ollut säätöjä.
Illikainen kertoo, että kyseessä on tee se itse -meiningillä, Garagebandilla toteutettu, monelta osin harrastelijamainen levy. Hän oli joululomailemassa äitinsä luona Somerolla ja levy syntyi nopeasti neljässä, viidessä päivässä. Sitä tehdessä ei tarvittu muuta kuin tietokone ja akustinen kitara.
– Levy on siksi paljon harrastelijamainen, että en oikein usko sen olevan mikään hirveän iso asia muille kuin itselleni. Minulle se merkitsee tosi paljon. Tämän projektin myötä olen saanut väylän ilmaista niitä kaikkia muita puolia, joita ei voi ilmaista bändien kautta.

Lue lisää 16.1.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry